Новини

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КОСМАЦЬКОЇ ОТГ.
ЧИСТОТА ГРОМАДИ - ТУРБОТА КОЖНОГО З НАС !!!

Усе необхідне для життєдіяльності людина отримує з природи: повітря, воду, сировину для промисловості. Людське суспільство як частина природи може бути тільки в постійній взаємодії з нею. Вплив людини на навколишнє середовище є перетворюючим, що змінює її, причому далеко не завжди в кращу сторону, тому збереження природного середовища і розумна охорона природи - одна з найгострі-ших проблем, що стоять перед людством, особливо в сучасних умовах.
Охорона навколишнього природного середовища являє собою важку комплексну проблему, яка має відношення до всього суспільства в цілому і до кожного окремого громадянина.
Одне з небажаних, але очевидних наслідків технічного процесу - забруднення оточуючого середовища сміттям, високотоксичні речовини, забруднюють повітря, водойми, ґрунти;. В результаті цього природа потерпає постійні зміни. Наслідки всього цього відбиваються на здоров'ї людей. Так, з року в рік збільшується кількість випадків серцево-судинних і ракових захворювань.
Тому ми з вами повинні приділяти велику увагу охороні навколишнього середовища, а саме:
- не викидати та не спалювати відходи, сміття, використану тару, зокрема пляшки, виготовлені з полімерних матеріалів на вулицях, прибудинкових територіях, біля річок та водойм, лісосмугах, ярах та канавах.
- не засмічувати папером, недопалками, ганчір'ям, пляшками, поліетиленовими пакетами, іншими відходами та предметами вулиці, площі, парки, сквери, пляжі та інші громадські місця;
- не випускати злив з рукомийників, ванни та туалету у річку чи на город без облаштування вигрібної ями.
Як відомо, смітять всі, прибирають сотні, а платять нажаль, одиниці. Комунальне підприємство «КАРПАТИ - КПБ» постійно вивозить з центральних вулиць, кладовищ, а також з несанкціонованих звалищ тони сміття. Стараємося осягнути всю територію об'єднаної громади.
Дорога громадо, якщо уявити, що може статися з нашим селом, якщо перестануть вивозити сміття - це не тільки неестетично, але саме головне, це сморід, захворювання, гризуни та комахи, які і будуть носіями хвороб. Давайте разом зробимо наше село, нашу громаду чистим та затишним куточком, бо ми того варті. Тому комунальне підприємство «КАРПАТИ-КПБ» пропонує Вам вирішити наявні проблеми і зробити наш край ще гарнішим. Нажаль сміття залишає кожна людина від малого до великого, це закон життя, але ж в наших з вами руках благоустрій нашої громади, ми з вами любимо його усім серцем. Тому разом з сільською радою, з екослужбою та з адміністрацією комунального підприємства щиро просимо Вас бути сумлінними громадянами та підписувати договори на вивіз сміття. Це гроші які першочергово йдуть на благоустрій нашої громади.
Ми чекаємо вас, дорогі наші односельчани для укладання договору.
Жителі Космача - в приміщенні Космацької сільської ради.
Жителі сіл Прокурава та Брустурів у Будинку Старости (колишня сільська рада)

Документи необхідні для укладання договору про надання послуг з вивезення побутових відходів (НАСЕЛЕННЯ):
1.Паспорт громадянина України (ксерокопія);
2. Ідентифікаційний код (ксерокопія);
3. Довідка про склад сім'ї.
4. *Акт обстеження побутових умов.
3. *Пенсійне посвідчення для людей пенсійного віку, що проживають у господарстві самі.

Директор КП «КАРПАТИ - КПБ» Петро Уперук


© 2017 Комунальне підприємство "КАРПАТИ-КПБ". вул.Шевченка, 4/1, с.Космач, Косівський р-н, 78640
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати